GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER!
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER!
KURV 0

Vilkår

DEN KORTE VERSION

Alle varer kan returneres indenfor 14 dage efter varen er modtaget. Vi betaler for returporto, hvis vores fragtfirma (GLS) benyttes. Varen skal returneres i samme stand som den blev leveret.

Skriv til os på kundeservice@vintherjensen.dk for at returnere en vare (eller lad pakken gå retur, ved ikke at afhente den).

DEN LANGE VERSION

Vi beder dig læse vores vilkår og betingelser omhyggeligt, inden du bruger vintherjensen.dk (herefter kaldet "hjemmesiden"). Når du bruger og handler på vores hjemmeside, accepterer du samtidig nedenstående vilkår og betingelser. Vores vilkår og betingelser bliver jævnligt opdateret (f.eks. som følge af tekniske ændringer, nye forretningsmodeller, systemkapacitet eller relevante juridiske krav og regler), og vi anbefaler derfor, at du tjekker denne side jævnligt og bemærker eventuelle ændringer.

BESTILLING

Netbutikken er åben døgnet rundt. Den kan dog være midlertidigt lukket på grund af vedligeholdelse. Vi forsøger at foretage vedligeholdelse af hjemmesiden om natten. For at handle på hjemmesiden skal du have et gyldigt kreditkort, som accepteres af os. Du har en fortrydelsesret på 14 dage fra levering af din bestilling uden strafgebyr og krav om begrundelse.

Købeloven er gældende ved køb af denne vare.

I øjeblikket leverer vi kun til privat- eller firmaadresser i Danmark. Vi kan desværre ikke tilbyde levering til postbokse. Vi har mulighed for at afvise bestillinger eller annullere køb i nedenstående situationer, uden at kunne gøres ansvarlige for skade eller omkostninger. Vi sender dig en e-mail ved eventuel annullering, forsøger at løse problemet og tilbagefører eventuelle omkostninger uden yderligere gebyrer:

  • Dine betalingsoplysninger er ukorrekte, kunne ikke verificeres eller du blev ikke godkendt i vores kreditvurdering.
  • Din ordre er afgivet med svig som formål eller i forbindelse med kriminalitet eller anden ulovlig handling.
  • Der opstod en uventet fejl på hjemmesiden, fx i forbindelse med betaling.
  • Du er ikke bosiddende i Danmark, eller vi kunne ikke levere til den adresse, du har oplyst.
  • Når du bestiller produkter via vores hjemmeside, afgiver du et tilbud til os om at købe de varer, du har udvalgt, på disse vilkår og betingelser. Det står os frit for at acceptere eller afvise dit tilbud. Vi accepterer kun ordrer, der foretages via hjemmesiden.


HVORNÅR I BESTILLINGSPROCESSEN BLIVER ORDREN BINDENDE FOR DIG?

Så snart du har klikket på "Send ordre", og kvitteringen vises på skærmen, er ordren bindende for dig. Se også under "Returnering, fortrydelsesret og reklamation". Den kvittering, der vises, er automatisk og angiver, at vi har modtaget din ordre i vores system. Den udgør ikke en ordrebekræftelse, og vi forbeholder os eksplicit ret til at afvise din ordre, også efter at du har fået vist den automatiske kvittering. Hvis vi accepterer ordren, modtager du en e-mail fra os med bekræftelse på, at ordren er accepteret (ordrebekræftelse). Den kontraktlige forpligtelse mellem dig og os er gældende fra det tidspunkt, hvor vi sender ordrebekræftelsen. Hvis du har lavet en fejl ved afgivelse af ordren, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der er klar til at hjælpe dig. Husk altid at kontrollere en ordre grundigt, før du sender den. Før afsendelse kan du redigere de indtastede oplysninger som fx leverings- og faktureringsadresse eller kreditkortoplysninger, og du kan ændre og fjerne varer i din kurv.

AFTALESPROG

Vores aftalesprog er dansk.

ADGANG TIL AFTALEN

Vi gemmer alle indgåede aftaler, herunder også dit købestilbud og ordrebekræftelsen, og vi anbefaler, at du også gemmer dem, da dokumenterne efterfølgende ikke vil være tilgængelige. Se også under "Følg din ordre og vis ordrehistorik".

FOREBYGGELSE AF SVINDEL

For at beskytte vores kunder og af hensyn til sikkerheden ved nethandel verificerer vi de oplysninger, du indsender med ordren. Vi foretager blandt andet adresse- og betalingsbekræftelse samt screener din købsordre for at forhindre svindel.

BETALINGSMETODER

Vi accepterer følgende betalingsmetoder:

VISA/Dankort
MasterCard
Paypal
Amarican Express

Bemærk, at vi ikke accepterer andre betalingsmetoder end de ovennævnte. Hvis du forsøger at anvende andre betalingsmetoder, kan vi ikke gøres ansvarlige for tab af din betaling eller anden skade som følge af din handling.

KREDITKORTETS SIKKERHEDSNUMMER

Af hensyn til din sikkerhed og for at forebygge svindel, bliver du bedt om at indtaste dine kontrolcifre (CVC-koden), når du betaler med kreditkort. Du finder den 3-cifrede kode bag på kreditkortet. Det er som regel trykt til højre for kreditkortnummeret.

BEHANDLING AF DIN BETALING

Hvis du placerer en ordre med et kreditkort vil betalingen blive hævet fra din bankkonto når betalingen er blevet verificeret og din pakke er blevet afsendt fra vores lager.

Husk altid at din faktureringsadresse skal være den samme som oplyst til dit pengeinstitut.

PRISER OG MOMS

Alle varepriser, forsendelsesomkostninger og andre ydelser er eksl. moms. vintherjensen.dk er en PMV (Privat Mindre Virksomhed) og er ikke momsregistreret.

Forsendelsesomkostninger pålægges pr. ordre. Vi oplyser altid den totale pris inklusive afgifter, moms og andre omkostninger såsom gebyrer og mulige leveringsomkostninger, inden du afgiver din bestilling.

De priser, der vises på hjemmesiden, er de gældende priser på købstidspunktet. Alle priser kan ændres uden varsel, men ændringerne påvirker dog ikke ordrer, som vi allerede har accepteret. Vi gør vores yderste for at undgå at afgive fejlagtige oplysninger, men det bør bemærkes, at fejl i priser, stavefejl og andre fejl og udeladelser kan forekomme. Vi kontrollerer priserne ved bekræftelse af ordren. Hvis den korrekte pris er lavere end den pris, der er angivet, bliver du opkrævet den laveste pris. Hvis den korrekte pris er højere end den pris, der fremgår på hjemmesiden, forsøger vi at kontakte dig. Hvis vi ikke kan komme i kontakt med dig, afviser vi ordren og sender dig besked pr. e-mail.

VALUTA

Alle priser på hjemmesiden oplyses i DKK.

Danske Kroner (DKK)

ORDRESIKKERHED

Vi anvender den sikre SSL-teknologi (Security Socket Layer), der er et af de sikreste systemer til e-handel, hvor alle følsomme oplysninger krypteres, såsom navn, adresse og vigtige oplysninger såsom kreditkortoplysninger. Dine oplysninger krypteres, når du indtaster dem, og følsomme oplysninger gemmes ikke på en offentlig server. Det betyder, at de oplysninger, du udveksler med vores hjemmeside, ikke kan læses, hvis de skulle blive opfanget af andre. SSL-teknologien indebærer en autentifikation, så din browser kan styre, at data sendes til den korrekte sikre server, kryptering af alle data, så de kun kan aflæses på den sikre server, og dataintegritet, der tjekker, at de overførte data ikke er blevet ændret.

LEVERINGER

Vi sender i øjeblikket til følgende lande:

Danmark (ekskl. Færøerne og Grønland)

LEVERINGSBETINGELSER

Du vil blive kontaktet via e-mail eller sms, når pakken er klar til afhentning.

Din pakke vil som standard blive leveret af GLS til din privatadresse. Der vil blive foretaget ét leveringsforsøg. Hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, kan pakken afhentes i den nærmeste GLS Shop. Du vil modtage en anvisning fra GLS om afhentningsstedet.

Ordrer leveres mandag til fredag. Bemærk, at vi ikke leverer til postbokse.

Alle leverancer skal kvitteres for ved modtagelse, medmindre kureren tilbyder en anden mulighed.

Hvis ordren leveres til et afhentningssted vil kureren opbevare pakken i 10 dage, inden den returneres til os.

DELLEVERING

Hvis din ordre indeholder flere produkter, forbeholder vi os retten til at opdele leveringen. Det kan være tilfældet, hvis nogle varer er forsinket på bestillingstidspunktet. I tilfælde af delvis levering, vil du modtage et pakkenummer for hver forsendelse. Vi opkræver ikke yderligere forsendelsesomkostninger.

EFTERSYN AF VARERNE

Bemærk, at du overtager ansvaret for de bestilte varer, når levering har fundet sted. Hvis pakken synes beskadiget, skal du ikke kvittere for forsendelsen.

Med forbehold for dine lovmæssige rettigheder og retsmidler har du ansvar for at efterse produkterne for fejl og underrette os om en eventuel reklamation. I tilfælde af, at produkterne er defekte eller ikke svarer til det bestilte, kan du vælge at returnere de defekte varer. Vi refunderer købsprisen og alle forsendelsesomkostninger, når vi har behandlet de returnerede varer. Du har også ret til at beholde det defekte produkt og bede om et prisafslag.

LEVERINGSTIDER

Ordrer leveres mandag til fredag, og det præcise leveringstidspunkt afhænger af adressen. Ordrer afgivet i weekender og på helligdage behandles den efterfølgende arbejdsdag.

FØLG DIN ORDRE OG SE ORDREHISTORIK

Når du har en brugerkonto hos dennisvintherjensen.dk, kan du følge dine ordrer ved at gå ind under "Konto" og klikke på "Vis mine ordrer". Du kan se tidligere ordrer og status på igangværende ordrer.

Hvis du ikke har en konto hos os, kan du kontakte vores kundeservice, som kan oplyse status på din ordre.

RETURNERING, FORTRYDELSESRET OG REKLAMATION

FORTRYDELSESRET

Hvis du er privatkunde (dvs. en privatperson, og ikke køber varer på vegne af en virksomhed), har du 14 dages fortrydelsesret.

FORTRYDELSESRETTENS GYLDIGHEDSPERIODE

Fortrydelsesrettens gyldighedsperiode starter ved modtagelse af varen og udløber 14 dage senere. I tilfælde af dellevering udløber fortrydelsesretten 14 dage efter levering af den sidst leverede vare.

RETURNERING AF JULEGAVER

Juleordrer, der afgives mellem d. 23. november og d. 24. december hvert år, kan returneres helt frem til d. 15. januar det følgende år. Hvis du ønsker at returnere en juleordre, skal du følge de gældende bytte- og returregler, og kontakte os vedr. returneringen senest d. 15. januar.

HVORDAN BENYTTER DU DIG AF DIN FORTRYDELSESRET?

Inden fortrydelsesretten udløber skal du informere os om fortrydelse af købet ved at sende en skriftlig meddelelse, via e-mail til kundeservice@vintherjensen.dk.

Derudover skal du returnere eller tilbagelevere varen til os inden for en rimelig tidsfrist fra meddelelsen sendes, og senest ved udløbet af den 14-dages fortrydelsesret.

For yderligere oplysninger henviser vi til den returguide, der fulgte med leveringen.

Du kan udøve din fortrydelsesret ved at nægte modtagelse af varen eller ved at undlade at afhente pakken på posthuset, etc.

VILKÅR FOR FORTRYDELSESRET

Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, tilbagebetaler vi købsprisen samt forsendelses- og returforsendelsesomkostninger, hvis du benytter dig af vores kurerservice. Returforsendelsesomkostninger refunderes dog ikke, hvis varen returneres med almindelig post.

Tilbagebetalingen sker snarest muligt og under alle omstændigheder senest 14 dage efter dagen, hvor vi modtog oplysninger om din beslutning til at fortryde købet. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har oplyst andet; du vil under ingen omstændigheder blive pålagt gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Du er kun erstatningsansvarlig for værdiforringelser af produkterne som følge af utilstedelig håndtering af sådanne produkter uden hensyntagen til disses natur, karakteristika og funktion.

RETURNING AF DEFEKTE PRODUKTER

Ved forsendelse gør vi vores yderste for at sikre, at produkterne er af bedste kvalitet og i perfekt stand. I tilfælde af, at produkterne er defekte eller ikke svarer til det bestilte, kan du vælge at returnere de defekte varer. Vi refunderer købsprisen og alle forsendelsesomkostninger, når vi har behandlet de returnerede varer. Du kan også vælge at beholde produktet og bede om et prisafslag. Bemærk, at produkter, der beskadiges som følge af slid og brug, ikke betragtes som defekte.

Du skal fremsætte dit krav, når du opdager fejlen. Meddelelse afgivet inden for en periode på to måneder, efter du har opdaget defekten, vurderes som rettidig, og i visse tilfælde kan en længere periode være fastsat i den gældende lovgivning. Kontakt os, og vi vil sørge at pakken bliver afhentet af vores kurerservice. Ønsker du at afgive en ny bestilling, er vi klar til at hjælpe dig.

FORKERTE VARER

Det kan ske, at en forkert vare bliver afsendt. Vi beklager dybt, hvis det er tilfældet.
Vi beder dig kontakte kundeservice, der sørger for at bestille den korrekte vare til dig og bestiller afhentning af det forkerte produkt via vores kurerservice.

TILBAGEBETALING

Når vi har modtaget og behandlet din returforsendelse, tilbagebetaler vi dit tilgodehavende. Vi sigter efter at foretage tilbagebetalingen inden for 3 dage, fra vi har modtaget din pakke, eller har modtaget dokumentation for, at pakken er på vej til os. Vi sender dig en e-mail med bekræftelse på, at varerne er modtaget og returforsendelsen behandlet. Det kan vare 5-10 arbejdsdage, fra du modtager e-mailen, til pengene går ind på din konto. Det afhænger af din bank eller kreditkortudsteder. Den tidsfrist har vi ikke mulighed for at påvirke. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmetode som det oprindelige køb. Hvis vi ikke kan tilbageføre beløbet til dit kreditkort, kontakter vi dig og aftaler en alternativ tilbagebetalingsmetode.

KONTAKT KUNDESERVICE

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller en reklamation vedrørende din ordre, er du velkommen til at kontakte os. Du kan benytte vores kontaktformular og sende os din forespørgsel derfra.

Ønsker du at kontakte os via telefon, kan du bruge følgende numre:

Danmark +45 26200979

Hvis du ikke er tilfreds med vores kundeservice, eller vi ikke kan nå til enighed om et købsrelateret spørgsmål, har du mulighed for at indgive en klage til forbrugerklagenævnet.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

vintherjensen.dk er den officielle onlinebutik for Dennis Vinther Jensen. Virksomhedens registrerede adresse er:

Dennis Vinther Jensen
Bronzevænget 10
DK-3300 Frederiksværk
Tel: 26 20 09 79
E-mail: kundeservice@vintherjensen.dk
CVR: 32 51 55 68


TILBUD - GYLDIGHED OG LAGERBEHOLDNING

Vi bestræber os på at have alle de viste produkter på lager. I tilfælde af udsolgte varer forbeholder vi os ret til at afvise din ordre. Vi informerer dig pr. e-mail, og en eventuel betaling bliver naturligvis tilbagebetalt, hvis betaling allerede er gennemført.

Priser og tilbud, der vises på hjemmesiden, er gældende, når de vises, med mindre andre særlige betingelser fremgår af hjemmesiden. Fejl i tekst og priser samt andre fejl og udeladelser kan forekomme. Vi kontrollerer priserne ved bekræftelse af ordren. Hvis den korrekte pris er lavere end den pris, der er angivet, bliver du opkrævet den laveste pris. Hvis den korrekte pris er højere end den pris, der fremgår på hjemmesiden, forsøger vi at kontakte dig. Hvis vi ikke kan komme i kontakt med dig, afviser vi ordren og sender dig besked pr. e-mail.

COPYRIGHT OG VAREMÆRKER

Alt indhold på hjemmesiden herunder, men ikke begrænset til, design, tekst, grafik, logoer, video- og lydklip, billeder, ikoner og kompilering heraf, softwarekompilering, kildekodning og software tilhører Dennis Vinther Jensen eller vores leverandører. Indholdet er beskyttet af den ophavsretlige lovgivning i Danmark og andre lande. Dennis Vinther Jensen eller vores indholdsleverandører har ophavsretten til ovennævnte. Indhold på hjemmesiden må kun kopieres til dit eget private brug. Anden brug af oplysninger og materialer fra hjemmesiden som f.eks. reproduktion, omformning, distribution, transmission, genudgivelse, fremvisning eller præsentation er strengt forbudt. Det er derfor ikke tilladt - ud over til eget privat brug - at kopiere, fremvise, downloade, distribuere, ændre, modificere, genskabe, genudgive eller omformulere information, tekst, dokumenter eller øvrige materialer fra hjemmesiden eller andre dele af hjemmesiden uden udtrykkelig tilladelse fra Dennis Vinther Jensen eller vores leverandører. Mærkenavne, produktnavne, logoer og titler, der fremgår på hjemmesiden, er varemærker eller varenavne tilhørende Dennis Vinther Jensen eller vores leverandører. Reproduktion af varemærker og varenavne udgør et brud på ejers rettigheder og er strengt forbudt, undtaget til eget privat brug.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Vi er kun erstatningsansvarlige for skader, når sådanne skader skyldes vores manglende overholdelse af kontraktlige forpligtelser over for dig eller ifølge gældende lov.

Hvis aktiviteter på dennisvintherjensen.dk har påført dig skade, kan vi kun drages til ansvar for skade på dennisvintherjensen.dk produkter, rimelige og dokumenterede omkostninger afholdt af dig i forbindelse med klarlægning af årsagen til skaden samt dens omfang som følge af kontraktbrud fra vores side eller som følge af vores ansvar ifølge gældende lov, samt rimelige og dokumenterede omkostninger til forhindring og begrænsning af en sådan skade.

Vi kan ikke gøres ansvarlige for skade påført tredjepart, som følge af brugen af vores produkter. Ligeledes kan vi ikke gøres ansvarlige for ukorrekt brug af vores produkter. I det omfang loven tillader, kan vi ikke holdes ansvarlige for skade som følge af ukorrekte oplysninger på hjemmesiden.

Ovennævnte begrænsninger gælder ikke i tilfælde, hvor du påføres skade som følge af grov uagtsomhed eller forsætlige forseelser fra vores side.

Vi varetager fortroligheden omkring vores kunders persondata. Det er dog ikke muligt at give en fuldstændig garanti for sikkerheden vedrørende oplysninger og betalinger på internettet. I det omfang det er tilladt ifølge loven kan vi ikke gøres ansvarlige for skade som følge af brugen af elektronisk kommunikation og interaktion såsom, men ikke begrænset til, skade som følge af fejl eller forsinkelser i kommunikation, registrering eller manipulation fra tredjeparts side, fra computerprogrammer eller fra virusangreb.

OPLYSNINGER PÅ HJEMMESIDEN

Vi gør vores yderste for at undgå fejl på hjemmesiden. Det kan dog forekomme, at oplysninger, tekst, billeder, grafik, video- og lydklip samt andre tjenester på hjemmesiden midlertidigt indeholder fejl, er ufuldstændige eller ukorrekte. I sådanne tilfælde kan vi, i det omfang loven tillader, ikke gøres ansvarlige for skade som følge heraf, med mindre en sådan skade skyldes grov uagtsomhed eller forsætlige forseelser fra vores side.

LINKS

Vi kan ikke gøres ansvarlige for brug af, eller indhold på, internetsider, som vores hjemmeside linker til. Vi kan ligeledes ikke gøres ansvarlige for brug af eller indhold på hjemmesider, der linker til denne hjemmeside.

GÆLDENDE LOV

Uden at begrænse dine rettigheder som forbruger og ifølge gældende national lovgivning, er vilkår og betingelser samt tvister og erstatningskrav hidrørende herfra samt fra brug af eller nethandel via hjemmesiden, underlagt dansk lovgivning.

VORES RET TIL ÆNDRING AF VILKÅR OG BETINGELSER

Vi forbeholder os ret til at ændre og revidere disse vilkår og betingelser fra tid til anden. Din ordre vil være underlagt den politik og de vilkår og betingelser, der gælder på bestillingstidspunktet, med mindre ændringer af vores politik eller nærværende vilkår og betingelser er krævet ved lov eller af myndighederne (i hvilket tilfælde ændringerne også vil gælde tidligere bestillinger). Hvis vi ændrer vores politik eller nærværende vilkår og betingelser, efter du har afgivet din ordre, men før vi sender ordrebekræftelsen, sender vi dig en besked herom. Hvis du ikke bekræfter din accept af den nye politik eller de nye vilkår og betingelser inden for 7 arbejdsdage, annullerer vi bestillingen og sender dig besked herom pr. e-mail.